Welkom bij vetstoer.nl.

Bent u samen met uw kind opzoek naar stoere kinderkleding - tienerkleding vanaf maat 128? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen kleding van Cost:Bart en VinRose vanaf maat 128. Kinderen vanaf deze leeftijd gaan opzoek naar een eigen stijl. Ze willen graag de mode trends volgen van de volwassenen, dit is echter lastig want xs is vaak nog te groot. Wij verkopen stoere kinderkleding met de mode trends van nu voor kinderen/tieners die nog niet in de xs maten passen. 

Eerlijke kinderkleding:

Wij van Vet Stoer vinden het belangrijk dat de kinderkleding eerlijk gemaakt wordt. Hierbij is het productieproces van groot belang. (Geen kinderarbeid)  De kinderkleding van Cost:bart wordt in Denemarken ontworpen en geproduceerd in Istanboel,en een gedeelte in China, zij werken met non toxic ( wat staat voor niet giftig) producten en de meeste producten zijn siliconen washed zodat de kleding niet krimpt en lekker zacht blijft.


 


| Meer

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Vetstoer.nl verkoopt kleding voor tieners met een uitgesproken kleedstijl. We verkopen kleding van het Deense label Cost:Bart: een street fashion kleding merk met een krachtige identiteit en funky prints. De tienerkleding en kinderkleding van Cost:Bart is geïnspireerd door de straat en is robuust en duurzaam: de kleding blijft lang mooi. Met kleding van Vetstoer ben je bijzonder, dankzij de krachtige en kleurrijke shirts, broeken, vesten, jurken en jumpsuits die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Zo kom je altijd weer goed voor de dag, en ben je stoer en uniek.

(H)eerlijke kleding

Eerlijk en heerlijk. Twee woorden die ik belangrijk vind als het om kleding gaat. Dat kleding lekker moet zitten is vanzelfsprekend, maar wat als het je ook nog eens een goed gevoel geeft? De kleding van Cost:bart wordt in Denemarken ontworpen en gemaakt in Turkije en China. De kleding wordt gemaakt door mensen die daar eerlijk voor betaald worden en gewone werkdagen maken. Het gebruik van kinderarbeid en giftige stoffen is hierbij uitgesloten. Dat maakt de kleding die je hier vindt op Vetstoer.nl extra bijzonder. Heerlijke kleding voor een eerlijke prijs!

Contactgegevens

Vetstoer
Kosterstuin 86

1689 KE Zwaag
‚úČ info@vetstoer.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Vet Stoer Kelly.Lesmeister