Beveiligde verbinding :
Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde SSL/ TLS verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in de browser. Zo bieden wij u maximale veiligheid. 
Privacyverklaring 
Vetstoer.nl       
Gevestigd aan: 
kosterstuin 86  
1689KE  Zwaag,   
KvK-nummer;                   56346077   
Btw-identificatienummer; NL852083427B01

Is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.  
Contactgegevens: 
https://www.vetstoer.nl                                                                                                               
Kosterstuin 86      1689KE Zwaag  
Tel na 17.00 uur : 0623694726

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom met zorg door ons behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan de wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Wij behouden ons het recht indien nodig om wijzigingen aan te brengen in ons privacy-beleid. Het verdient aanbeveling om ons privacy-beleid regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Persoonsgegevens die wij verwerken 
Vetstoer verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten.     
Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:  
  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats, die u invult op het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig (links onderaan de nieuwsbrief) afmelden. Tevens kunt u een E-mail naar info@vetstoer zenden met het verzoek u geen nieuwsbrief meer toe te zenden. Wij verwijderen u dan uit ons bestand.
  • Uw telefoonnummer: Bij problemen of vragen over uw bestelling, en u niet reageert op onze E-mail zal met u telefonisch contact worden opgenomen. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
  • Uw IP-adres: Wanneer u een bestelling plaatst, slaan wij uw IP-adres op. Dit doen wij ter voorkoming van fraude. 
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.
  • Betaalgegevens: Om uw order te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving via iDEAL van Sisow. Sisow is een Collecting Payment Service Provider (CPSP), die betaaldiensten zoals iDEAL, verzorgt voor met name webshops.
  • Bewaartermijn: Uw gegevens worden bij ons bewaard zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Indien u geen account meer bij ons heeft, dan worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (zoals de fiscale bewaarplicht van 7 jaar ).

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:  
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger of ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via  info@vetstoer.nl  , dan verwijderen wij deze informatie. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:  
Het doel van het verwerken van de gegevens is:

Persoonsgegevens
  • de verwerking van uw bestelling.
  • de bezorging op het door u aangegeven afleveradres. Indien nodig voor het afhandelen van de bestelling, geven wij deze gegevens door aan andere partijen zoals bezorgdiensten.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • u op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws ( alleen indien u zich voor onze nieuwsbrief heeft aangemeld).
Verkeersgegevens
  • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website. 
 
Delen van persoonsgegevens met derden: 
Vetstoer deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Vetstoer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:  
Vetstoer gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.  

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen  
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Vetstoer en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vetstoer. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Vetstoer wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:  
Vetstoer neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of heeft u nog vragen over ons privacy-beleid? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@vetstoer.nl .
 


| Meer

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Over ons

Vetstoer.nl verkoopt kleding voor tieners met een uitgesproken kleedstijl. We verkopen kleding van het Deense label Cost:Bart: een street fashion kleding merk met een krachtige identiteit en funky prints. De tienerkleding en kinderkleding van Cost:Bart is geïnspireerd door de straat en is robuust en duurzaam: de kleding blijft lang mooi. Met kleding van Vetstoer ben je bijzonder, dankzij de krachtige en kleurrijke shirts, broeken, vesten, jurken en jumpsuits die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Zo kom je altijd weer goed voor de dag, en ben je stoer en uniek.

(H)eerlijke kleding

Eerlijk en heerlijk. Twee woorden die ik belangrijk vind als het om kleding gaat. Dat kleding lekker moet zitten is vanzelfsprekend, maar wat als het je ook nog eens een goed gevoel geeft? De kleding van Cost:bart wordt in Denemarken ontworpen en gemaakt in Turkije en China. De kleding wordt gemaakt door mensen die daar eerlijk voor betaald worden en gewone werkdagen maken. Het gebruik van kinderarbeid en giftige stoffen is hierbij uitgesloten. Dat maakt de kleding die je hier vindt op Vetstoer.nl extra bijzonder. Heerlijke kleding voor een eerlijke prijs!

Contactgegevens

Vetstoer
Kosterstuin 86

1689 KE Zwaag
‚úČ info@vetstoer.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Vet Stoer Kelly.Lesmeister