VOORWAARDEN en WERKWIJZE RUILEN EN RETOURNEREN
 
Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen ,dan kan deze geruild of geretourneerd worden.
Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Vetstoer te laten weten.
Wilt u een artikel ruilen of retourneren, neem dan eerst contact met ons op via info@vetstoer.nl of via het contact formulier. U krijgt altijd bericht van ons terug.
U kunt ook gebruik maken van het Herroepingsformulier om van uw aankoop af te zien, en deze aan ons e-mailen of opsturen. Dit is niet verplicht. U kunt het formulier vinden onderaan onze algemene voorwaarden en deze eventueel downloaden. Ook kunnen wij u het herroepingsformulier mailen als u ons hier om verzoekt.
 
Hoe stuur ik een artikel retour en wat zijn de kosten?
Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzendzak of een andere stevige verpakking en sluit de ontvangen Pakbon bij. Het heeft onze voorkeur als je hiervoor de bijgeleverde pakbon gebruikt en deze samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan ons retourneert. Gaarne op de pakbon aangeven welke artikelen u retour zend, en welke u wenst te houden, zodat wij al u gegevens hebben om u retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Ons streven is om elke retourzending en het crediteren ervan dezelfde dag nog af te handelen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor de klant.  Welke artikelen kan ik retourneren?
Je kunt een artikel alleen retourneren als:
 
1) Als ze worden teruggezonden in de oorspronkelijke staat waarin u ze heeft ontvangen en voorzien van aangehechte prijskaartjes en originele verpakking.
2) De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (passen mag natuurlijk wel)
3)Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.
 
Retour artikelen worden niet retour genomen indien:
1) Indien deze gedragen/gewassen zijn.
2) U zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.
3) U de gebruiksaanwijzing en/of niet hebt opgevolgd.
4) De retour gezonden artikelen niet voldoende zijn gefrankeerd.
 
Als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan ,wordt de zending als retour geaccepteerd, en kunt u de retourzendingen met Pakbon retour zenden aan ons onderstaande vestigingsadres.
 
Vestigingsadres:  
Vetstoer
Kosterstuin 86
1689 KE Zwaag
E-mail adres: info@vetstoer.nl
 
 
 
 
Wanneer en hoe betaalt Vetstoer de geretourneerde artikelen terug?
Vetstoer betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald.

Wanneer Vetstoer de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voornoemde termijn, betaalt Vetstoer het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Vetstoer zijn ontvangen of op het moment dat jij aantoont dat de artikelen terug zijn gezonden als dat moment eerder is.

Wanneer je de gehele bestelling retourneert, betaalt Vetstoer het aankoopbedrag van de gehele bestelling terug, inclusief de betaalde verzendkosten naar uw adres.
 
Wat te doen bij een klacht over een bestelling?
Je mag van Vetstoer een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar en geef bij retourneren op de Pakbon de reden/aard van de klacht aan, zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen. Je kan hiervoor  contact opnemen via info@vetstoer.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 


| Meer

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Vetstoer.nl verkoopt kleding voor tieners met een uitgesproken kleedstijl. We verkopen kleding van het Deense label Cost:Bart: een street fashion kleding merk met een krachtige identiteit en funky prints. De tienerkleding en kinderkleding van Cost:Bart is geïnspireerd door de straat en is robuust en duurzaam: de kleding blijft lang mooi. Met kleding van Vetstoer ben je bijzonder, dankzij de krachtige en kleurrijke shirts, broeken, vesten, jurken en jumpsuits die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Zo kom je altijd weer goed voor de dag, en ben je stoer en uniek.

(H)eerlijke kleding

Eerlijk en heerlijk. Twee woorden die ik belangrijk vind als het om kleding gaat. Dat kleding lekker moet zitten is vanzelfsprekend, maar wat als het je ook nog eens een goed gevoel geeft? De kleding van Cost:bart wordt in Denemarken ontworpen en gemaakt in Turkije en China. De kleding wordt gemaakt door mensen die daar eerlijk voor betaald worden en gewone werkdagen maken. Het gebruik van kinderarbeid en giftige stoffen is hierbij uitgesloten. Dat maakt de kleding die je hier vindt op Vetstoer.nl extra bijzonder. Heerlijke kleding voor een eerlijke prijs!

Contactgegevens

Vetstoer
Kosterstuin 86

1689 KE Zwaag
‚úČ info@vetstoer.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Vet Stoer Kelly.Lesmeister