Over Cost:bart

De Cost:bart kleding zijn non toxic producten, en veel producten zijn siliconen washed zodat de kleding niet krimpt en lekker zacht blijft. Dit kunt u zien en voelen aan de mooie kwaliteit van de kleding!!!  Daarom bestel eens de kleding van Cost:bart en overtuig u zelf!!
Cost:bart is een Deens streetwearlabel met leuke Scandinavische invloeden in de collectie. Sinds 2010 is het merk in Nederland verkrijgbaar. Cost:bart is het meest succesvolle Deense urban streetwear label van dit moment! Jongens, meiden en tieners kunnen zich perfect identificeren met de stijl van Cost:bart, een stoere streetstyle. De laatste mode trends zijn erin verwerkt, het is 'easy to wear' en erg kleurrijk.
Om een goed beeld van onze kleding te krijgen adviseren wij u om ook eens naar onze website op uw desktopcomputer te kijken!!!Beschikbare maten Cost:bart:
128= XS
140 = S
152 = M
164 = L
176 = XL
188 = XXL

De jeansmaten zijn als volgt:
21 = 128
23 = 140
25 = 152
27 = 164

29 = 176
31 = 188
Over VinRose

VinRose is een Nederlands merk dat bestaat sinds 2003. VinRose vindt het belangrijk dat de kleding comfortabel is. VinRose brengt gedurende het jaar eigentijdse, hippe collecties voor jongens en meiden. Een grote kracht van vinRose is dat de kleding onderling zeer goed te combineren is.

Eerlijke kinderkleding:

Wij van Vet Stoer vinden het belangrijk dat de kinderkleding eerlijk gemaakt wordt. Hierbij is het productieproces van groot belang. De kinderkleding van Cost:bart en VinRose wordt onder andere in Turkije gemaakt. VinRose en Cost:bart controleren nauwkeurig of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dat doen ze niet alleen op afstand, maar ook ter plaatse. Ook vinden wij het belangrijk dat de producten van Cost:bart non toxic zijn.(wat staat voor niet giftig)


| Meer

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Vetstoer.nl verkoopt kleding voor tieners met een uitgesproken kleedstijl. We verkopen kleding van het Deense label Cost:Bart: een street fashion kleding merk met een krachtige identiteit en funky prints. De tienerkleding en kinderkleding van Cost:Bart is geïnspireerd door de straat en is robuust en duurzaam: de kleding blijft lang mooi. Met kleding van Vetstoer ben je bijzonder, dankzij de krachtige en kleurrijke shirts, broeken, vesten, jurken en jumpsuits die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Zo kom je altijd weer goed voor de dag, en ben je stoer en uniek.

(H)eerlijke kleding

Eerlijk en heerlijk. Twee woorden die ik belangrijk vind als het om kleding gaat. Dat kleding lekker moet zitten is vanzelfsprekend, maar wat als het je ook nog eens een goed gevoel geeft? De kleding van Cost:bart wordt in Denemarken ontworpen en gemaakt in Turkije en China. De kleding wordt gemaakt door mensen die daar eerlijk voor betaald worden en gewone werkdagen maken. Het gebruik van kinderarbeid en giftige stoffen is hierbij uitgesloten. Dat maakt de kleding die je hier vindt op Vetstoer.nl extra bijzonder. Heerlijke kleding voor een eerlijke prijs!

Contactgegevens

Vetstoer
Kosterstuin 86

1689 KE Zwaag
‚úČ info@vetstoer.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Vet Stoer Kelly.Lesmeister